Thursday, March 24, 2011

bunuh diri di kb mall?

malang betul nasib satu2 nya pusat membeli belah di kota bharu, yg sering dibangga2 kan rakyat kota bharu khususnya, dan rakyat kelantan umumnya...aku tau, kb mall tersohor di pelosok dunia, sampai kat india pon dorang cakap2 pasal kb mall, tershohor kaN? aku taw ko jeles dgn kb mall! hhaha

ok full stop! bukan aku nak citer pasal kemegahan, keunikan, kepopularan pusat membeli belah terbesar kelantan untuk setakat ini, bukan, aku nak citer pasal tragedi-tragedi di kb mall, maksyukk!!!~

dulu kes kereta jatuh dari parking tingkat atas, sorang pelajat masterskill terkorban dihempap dek batu-bata konkrit tu, kesian, al fatihah, dah tertulis nyawa dia diambik kat shopping complex tu...tu kes lama, aku malas nak citer, bukak you tube cari or google la, mesti kuar punyer

ni ada plak kes orang nak hantukan kb mall, cubaan bunuh diri..apa kes la cik adik? stress sgt ker?

so aku nak bincang sebab2 kenapa dia nak bunuh diri, mungkin kena ngan tekaan aku, mungkin~~

1) kan result spm baru kuar, tu la sape suruh ko amek 18 subjects? kan dah ada sebijik B, stress cari tempat tinggi nak lompat badan terburai.....pastu kb mall berhantu! oi ko jgan aku nak balik ni nak pi shopping kb mall, nak makan kfc, mcD, A&W, secret recipe (ada ok ingat KL lumpur je ke ada)..kalau berhantu camne? tgh shok2 makan secret recipe cake tu tibe kau datang kacau, pau kek aku...makan penampar la jawabnya...cadangan: takyah amek banyak2 subject, amek jer 9 subject...

2) putus cinta? adeh la, putus cinta ko bunuh diri, balak ko lagi la suka weh, ko dah ganggu hidup dia, pastu bile badan ko terburai lagi la sonok dia nak cari awek lain...cinta monyet ko nak bunuh diri? tau la cinta monyet takyah la nak panjatt2 kb mall weh, tu tempat shopping la, bukan tempat panjat2, kb mall bukan la tinggi sangat pon...kalau nak tragis lagi, pergi lompat kat billion shopping centre, ko panjat sampai tingkat 30 terjun, kan senang, lagipon aku tak pergi dah billion tu...jam bai! tak pon, ko pergi la terjun kat kl tower ke klcc ker, tingkat 80++ kot, konfem, jatuh terus ko KO, pastu ko hantukan klcc tu ek, tempat maksiat tu HAHA

3) ko kalah main bowling kat pacific bowl? mungkin? jap aku fikir? ala dik, bowling je pon, nak score 300 buat apa? bukan ko nak wakil malaysia pergi olimpik pon! aku standard masuk longkang rileks je, takder nya aku nak bunuh diri penggal kepala hantuk kepala ngan bola bowling saiz 14 sebab bola masuk longkang...main guli la best lagi cik adik oi! stress!!

4) ni mesti minah rempit! motor kena curik kat parking kb mall? pastu nak bunuh diri? aduyai! kata minah rempit tak rock la beb bunuh diri! basikal kan ada...kena curik gak? jalan kaki la adik! jgan bunuh diri, bukan boleh dapat balik ko nyer motor tu! hilang nyawa tu mana la leh ganti ngan hilang motor! kan masuk neraka free tak bau syurga cik, simpang!~ (ala2 usop HKLBR)

5) tak pon ko nak jadi spider woman? fuiyoh! mantap2 (clap* with standing ovation) OI! ko tu orang melayu la, takyah berangan nak jadi spider woman! jadi jer keluang woman, baru la 1 Malaysia, ko ni nak banggakan hero2 luar watper? hero malaysia berlambak! ko jadi la bawang putih ke, bawang merah ke, puteri gunung ledang ke, tak ke kemelayuan habis tu? dorang mana ada nak panjat2 nak bahayakan diri ini! hampeh! go go filem melayu!

ok dah la tu! mesti kena antara 5 sebab ni...

cik adik, tak payah la ko hantukan kb mall weh! aku takut hantu pochong T.T seryes seriau badan aku

ok till next entry, kiter bincang masalah2 dunia plak, malas la nak bincang pasal aku nyer study, tak pasal aku terjun gokul tower tu, hantukan day fresh (tempat kitorang lepak) baru padan muka si bashir tu!

bye~ nak tunggu exam kol 9 tapi mata tak ngantuk2

btw video minah tu cuba bunuh diri ada kat utube, korang google la ek

2 comments:

Anonymous said...

hahahaha onar ini..pocong jg dio takut hehe

Naxerul aka BoBo said...

hahaha takut sengoti tok nipu! selisih malaikat 44, tokse jupo HAHAHA