Tuesday, March 15, 2011

is she sweet?

ya! dia sgt sweet, sweet sgt terhadap sweet terhadap aku...sebab aku ni boyfriend dia haha, untung kan aku dapat dia..hehehe...

setiap kali aku down, setiap kali semua orang menjauhkan dri dari aku tika aku berada dalam depresi yg termat sgt, dia tak pernah gagal untuk hiburkan aku...aku sayang dia sgt2..syg sgat2 (okeh dah start jiwang giler babeng dah...)

...................................................................................................................

dia selalu wat video kat aku, haha, dia pon jiwang gak la sama ngan aku...so sebab ni blog aku, aku letak la bende special dalam blog aku..aku suka letak bende2 special ni...tak salah kan aku letak video ni? hahaha semangat dia wat video ni masa malam dia nak amek final exam...lepas tensi study la katakan haha

...................................................................................................................

sebenarnya aku tak suka pon lagu anuar zain (sebab dia gay yg amat) tapi bila awek aku nyanyi ni, rasa sedap la plak, kalau laki2 nyanyi memang aku lempang la muka dia haha

ok la enjoy jer la ek





k la nak tido...dekat kol 7 aku tak tido2 lagi sebab nak habiskan bab glaucoma...harap2 dapat la ingat pastu curah atas kertas exam ri jumaat ni...pastu kalau nak lupa pon takpa la haha

NYTE~

3 comments:

nor diyanah ahmad said...

ok... saya malu... adoi malu...
mana nak letak muka nih... sume org tgk.... dh lah suara bergetar..=.=

acu said...

nice! diyanah, next time kena betulkan sikit pitching suara, hehehe~ in general, very sweet!

nor diyanah ahmad said...

arghhhh.... dh ade org dgr suara yg x sedap tuh.... faiz.. aku tau aku x hebat cm bobo...huhu~