Friday, March 25, 2011

date di malaysia~


memandangkan aku akan balik ke malaysia dalam masa 3 hari lagi, so banyak bende dalam kepala otak aku sekarang, yeah Malaysia mode..jeng jeng jeng, aku akan pulang ke negara aku walaupun sekarang pergolakan politik seks makin berleluasa, ahhh pedulik anjing apa aku, aku dah jemu dengan taktik politik haram jadam ni, *oi ko tak takut kiamat ke? kotor gila taktik* oppss malas nak cakap pasal politik tak pasal2 aku kena band dari masuk malaysia pastu jadi permanent resident kat negara gila kriket ni...

banyak plan aku selama sebulan ni, nantikan aku menggegarkan malaysia!! yeah

sebenarnya aku ada date kat malaysia, hehehehe, date yg paling best kot, korang mesti jeles kan? apa nak buat nasib badan aku menjadi kali ni HAHA

*hidung kembang bangga*

nak tahu sape aku nak dating balik ni?
..........................




































jeng jeng jeng jeng jeng!!!!


nilah orangnya~ hahaha jeles kan jeles kan? peduli apa aku korang jeles hahahaha

mode gila bayang~ okeh bye,

baru habis final exam aku merdeka!! malaysia wait for papa!~











1 comment:

nor diyanah ahmad said...

owh... gila bayang =.='