Tuesday, March 15, 2011

perpisahan~



perpisahan
composer: dow
lirik: bobo/ dow


seki|as pandangmu menusuk kalbu
senyum di wajahmu menguis rindu
tak ku sangka ia berakhir
namun ku tetap disini
kasihku


tiap kali ku terpandang gambarmu
seribu kenangan terimbau sayu
kau ku rindu, kau ku sayangi
dimanakah janji mu

mengapa begini kasihku
usah kau ragui
kerna cintaku hanya padamu
permaisuri hati
takkan aku biar kau berlalu
jangannlah kau pergi
akan ku nanti disini
hadirmu

.....................................................................

ni lagu kedua kami cipta sendiri..haha bosan kan hidup kami? tapi ni la yg selalu kami buat biler lepak bosan2, layan jiwang...buat lagu...tapi dow yg pandai compose lagu, aku wat senikata aka lirik jer..haha...at least hidup kami takde la terkongkong sangat kat sini...ada bende best yg ada untuk dibuat

.....................................................................

enjoy yer

3 comments:

nor diyanah ahmad said...

meh.. meh.. nak comment...
cepat x org comment...hahaha
dh la ttiba tukar name death note... kalut jek duk cari td..huhu;p

btw saya dh hafal kot lagu nih..hebat x.... saya mmg peminat awak... buatlah video lagu bintang2 tuh a.k.a selamanya~

ok.. selamat maju jaya!!! =)

:.leha.: said...

ok,boleh tahan.sedap cuma kene kurangkan nafas dan jgn vibrator sgt ye.wahahahahaha!

ade bakat jd pengkritik x??=p

diz is the actual comment from me: sedap weh!ade bakat cipta lagu,kembangkan lg and wat 1 lagu tuk aku jugak tau!haha

thumbs up for u guys!(kire mcm like kt fb tu le..hehe

Naxerul aka BoBo said...

diyanah: haha ok2 nanti kami wat video lagu tu hahaha

leha: haha thnks, tapi lagu ni memang tak cukup nafas aku nak nyanyi..kena practice lagini.. haha kk nanti balik msia kita karok sambil practice ngeh ngeh ngeh